Участвай

Нашата сила са хората – екипите от таланти, които са в основата на това НПО БЕРР да работи за успеха.

Сега е моментът да станеш част от БЕРР. Ние търсим хора, които имат желание да развиват уменията си, партнират ефективно с клиентите и колегите си, както и осъзнават отговорността, която имат към развитието на нашата дейност и изграждането на бъдещето на БЕРР.

В БЕРР съчетаваме умения за взимане на решения с разнообразните познания на колегите ни в различни области, за да бъдем максимално полезни на своите членове и приятели. Всеки един от нашите членове има своя уникална гледна точка, базирана на опит, култура и идеи. Ние инвестираме в тях и в технологиите, за да създадем успешни иновативни решения.
Тази формула дава изключителни резултати и разкрива множество перспективи за развитие.

В стуктурите ни работят хора в четири основни направления –  анализи, финанси, разработване на проекти, правна помощ. Всяка нова позиция е различна и предлага много възможности за кариерен път. Бързите темпиве, с които се развиваме, както и амбициите ни за бъдещ растеж, дават предимството да бъдеш част от една динамична среда с много възможности.

Ако си ентусиазиран и мотивиран да използваш опита и знанията си и искаш да натрупаш нови, сега е твоят шанс да станеш част от екипа ни!

стани член

Всички наши членове се възползват от партньорствата, които изграждаме в социалната мрежа на БЕРР

стани доброволец

направи предложение

Стани член